13. tammi, 2014

Working day 4

Sää täällä subtrooppisessa rantalomakohteessa nimeltä Adler on vähintäänkin vaihtelevaa. Aamulla tarvitsi kumisaappaita, taivaalta tuli vettä kuin saavista kaatamalla. Päivällä aurinko paistoi kuin Hangon keksi ja taivas hymyili. Iltapäivällä piti ottaa suojakypärä päähän sillä taivaalta tuli miljoona herneenkokoisia rakeita. Totuus on että viemärit ovat paikallisen insinööritaiteen heikoin kohta. Pieniä Lake Adlereita ilmestyi yhtäkkiä aika moneen paikkaan. Ja ironista kyllä vesisateen jälkeen tv-kompoundin ainoa vessa - ainoa neljästä joka toimi - lopetti toimintansa. Ei tullut enää vettä viemäristä.
Kun nyt pysytään tällä vesilinjalla niin hotellissamme ei vieläkään ole alkoholitarjoilua. Anniskeluoikeuksia ei ole saatu. Pinkki taskumatti siis vielä tyhjä.
Uutukaisen hotellihuoneeni suihku taisi olla myös ensimmäistä kertaa käytössä eilen illalla, piti nimittäin ruuvata pari kohtaa ennen kuin suihkunappula saatiin oikeaan asentoon. Ei tullut pakattua ruuvimeisseli turhaan mukaan!
Tänään saatiin kuitenkin vesipulloja toimistoon. Oli myös mielenkiintoista nähdä miten Olympiapuiston turvatarkastuksessa hotellista tuomaani vesipulloa mitattiin jollain laitteella. Ei harmainta aavistustakaan mitä mitattiin, mutta siinä se turvamies sojotti jollain mittauslaitteella pulloa. En uskalla ajatella enempää mitä sieltä olisi voinut löytyä. Turvamiehet haluavat myös nähdä että puhelimeni ja tietokoneeni ovat toimivia, joten ei kannata ottaa virtaa pois laitteista. Ei.
Tekniikka on ihmeellistä. Oletteko kuulleet 8K kuvaresoluutiosta? Japanilaiset ovat. Ja täällä stadionilla meillä on 4 tällaista kameraa, muiden seassa. Mutta palataan tuohon kameralukumäärään sitten myöhemmin. Kyllä tämä tästä!