15. tammi, 2015

Sähköä ilmassa

ja muutakin kuten kuvasta näkyy. Sleepless in Sochi tarinaa pukkaa. Edellisenä yönä klo 01.30 heräsin oven koputukseen. Kolmannella koputuksella oli jo pakko mennä avaamaan. Siellä neitokainen yritti tarjota minulle vichypulloa, jonka olin muka tilannut. Olisi nyt ollut edes alkoholia, mutta ei! (hotelli vieläkin ilman lisenssiä). Vähän harmistuneena takaisin pehkuihin. Ainoa hyvä puoli oven avaamisessa oli että huoneessani pörissyt kärpänen livahti samalla käytävään. Taisi olla juuri se kärpänen joka oli tilannut oven avauksen (lue: vichyn) jotta pääsisi ulos! Unen saaminen sen jälkeen olikin sitten toinen juttu. Juuri kun olin saada unenpäästä kiinni, pärähti hirmuinen valoilmiö, jota ensin ukkoseksi luulin, mutta joka osoittautui ilotulitteeksi. Just.
Huoneessani sähköt ovat kutakuinkin kunnossa. Tosin valoa ei tule kämppään ellei pamauta nyrkillä sitä toosaa minne se avainkortti tungetaan. No pamautellaan vaan, ilmoitin kyllä respaan että jos se hajoaa, en korvaa sitä.
Kylppärin toinen lamppu on hajalla samoin toinen sänkylamppu puuttuu. Hotellin kolmesta hissistä keskimmäinen on tervein. Muiden kanssa on seurusteltava, vaikkakin se on vähän nihkeää. Ovi avautuu joko hitaasti, tai ei ollenkaan. Ja sitten hissi päättää käydä kolmannessa kerroksessa. Jossa minä siis en asu!
Voisi asiat olla pahemminkin, kuten tiimillämme Omega-nimisessä asuinkompleksissa! Monet hotellit ilmoittavat että huoneessa on televisio. Niin on heilläkin. Televisio. Tosin siihen ei ole kaapelia, eikä seinässä ole sitä paikkaa minne sen mahdollisen kaapelin tunkisi. Mutta huoneessa siis on televisio!
Eipä meikäläinen kyllä ole kertaakaan avannut oman huoneen toosaa. Ei hätää - testattu on että sitä mitä Areena ei aluerajauksen takia näytä suorana, sen tekee Booxtv!
Mutta mitä niillä telkkareilla ja sähköllä tekisikään. Tänään työpäivä alkoi klo 9.00 ja klo 22.00 tultiin kämpille. Näin tässä on mennyt melkein kaikki päivät. Normikeikka. Odotan sitä vapaapäivää joka tulee avajaisten jälkeen, että pääsen testaamaan enemmän sähkölaitteita.
Ihan väärinkäsitysten välttämiseksi toimiihan täällä monet asiat hyvin... Toisin sanoen...

No, jätetään jotain seuraavaan kertaan, vai mitä!

— at Azimut Hotel